Contactati-ne: (+4) 0745.549.346

+

Vila noua de vanzare cartier Gheorgheni, zona Iulius Mall - € 845,000 

Vila noua de vanzare cartier Gheorgheni, zona Iulius Mall
Descriere casa vila

Oferim spre vanzare vilă impresionantă, pe trei nivele, fiind o oportunitate excepțională pentru cei care caută confort, eleganță și funcționalitate.

Casa este situată într-o zonă de prestigiu, în proximitatea Iulius Mall și la doar 5 minute de centrul orașului, această proprietate oferă un stil de viață urban confortabil și acces facil către facilitățile orașului.

Caracteristici principale:

Parter: Spațiu generos de living, bucătărie modernă, o cameră spațioasă și o baie elegantă

. Etaj: Dormitor matrimonial cu baie privată, două dormitoare suplimentare, o baie suplimentară și două balcoane oferind priveliști încântătoare.

Etaj Retras: O cameră suplimentară, dressing, baie și o terasă privată, perfectă pentru relaxare sau socializare.

Detalii tehnice: Suprafața construită: 270 mp Suprafața utilă: 212 mp + 83 mp terasă și balcoane

Teren aferent: 300 mp

Locuri de parcare în curte pentru confort și siguranță Posibilități de utilizare:

Această proprietate versatilă poate fi adaptată în funcție de nevoile dvs.:

Locuință Familială: Cu spații generoase și finisaje de calitate premium, această vilă reprezintă un cămin ideal pentru o familie în căutare de confort și intimitate. Investiție Imobiliară: Cu trei nivele distincte, fiecare cu intrare separată, proprietatea poate fi transformată în apartamente individuale pentru a genera venituri suplimentare din închiriere.

Spațiu Comercial sau de Birouri: Datorită amplasamentului său central și posibilităților de compartimentare flexibile, vila poate fi transformată într-un spațiu comercial sau de birouri, oferind un mediu profesional și accesibil pentru diverse activități comerciale sau profesionale. Indiferent de direcția aleasă, această proprietate oferă un potențial uriaș și o versatilitate remarcabilă pentru a satisface nevoile variate ale cumpărătorilor sau investitorilor.

Această vilă reprezintă o investiție deosebită, oferind un echilibru perfect între confort, design și potențial de creștere valorică. Contactați-ne astăzi pentru mai multe informații sau pentru a programa o vizionare!

Alte caracteristici

Oferte similare