Contactati-ne: (+4) 0745.549.346

+

Casă cu teren de vanzare, Cartier Grigorescu, ClujNapoca - € 225,000 

Casă cu teren de vanzare, Cartier Grigorescu, ClujNapoca
Descriere casa vila

Vă prezentăm o oportunitate unică de a deveni proprietarul unei case cu teren și livadă,situata în pitorescul cartier Grigorescu din Cluj-Napoca.

Această proprietate deosebită este compusă din trei camere, bucătărie, două băi, pod și pivniță, cu posibilitate de mansardare, și este distribuită pe două nivele.

Caracteristici cheie:

Locație de vis: Situată în cartierul Grigorescu, această casă se bucură de un cadru natural deosebit, cu o panoramă spectaculoasă asupra orașului și a împrejurimilor. Vei trăi în liniște și armonie, departe de agitația urbană, dar totodată la doar câteva minute de centrul orașului. Teren generos: Casa este înconjurată de un teren spațios cu o suprafață totală de 956 metri pătrați, care include o livadă cu pomi fructiferi și spațiu pentru grădinărit și relaxare în aer liber.

Potențial de mansardare: Cu posibilitatea de mansardare, puteți personaliza și extinde spațiul locuibil pentru a vă satisface nevoile și preferințele.

Două nivele: Proprietatea este distribuită pe două nivele, cu demisolul oferind o cameră suplimentară, o baie și un hol, iar etajul dispunând de două camere, bucătărie, o baie, un hol și un balcon mare închis.

Pret competitiv: Prețul de 250.000 euro reflectă o oportunitate excelentă pentru o proprietate cu atât de mult potențial, într-o locație atât de specială.

Această proprietate reprezintă o oportunitate rară de a trăi într-un cadru natural deosebit, cu teren generos și posibilitatea de a personaliza și extinde spațiul locuibil. Este potrivită pentru cei care caută liniște și confort sau pentru investitori în căutare de proprietăți cu potențial de dezvoltare.

Pentru mai multe informații și pentru a programa o vizionare, vă rugăm să ne contactați telefonic, la sediu sau prin email Nu ratați această oportunitate unică de a achiziționa o casă cu adevărat specială în Cluj-Napoca! Imaginea proprietății poate fi furnizată la cerere. Prețul este negociabil.

Dacă căutați alte proprietăți sau aveți cerințe specifice, nu ezitați să ne contactați. Suntem aici pentru a vă ajuta să găsiți locuința perfectă!

Alte caracteristici

Oferte similare