Contactati-ne: (+4) 0745.549.346

+

Apartament cu 4 camere de vanzare, Manastur - € 115,000 

Apartament cu 4 camere de vanzare, Manastur
Descriere apartament

Vă prezentăm o oportunitate unică de a deveni proprietarul unui apartament cu 4 camere, situat pe aleea Garbau, într-o zonă liniștită și plăcută din Cluj-Napoca.

Acest apartament dispune de o suprafață de 59 metri pătrați, are 1 baie și 2 balcoane, oferind un mediu perfect pentru confort și relaxare.

Caracteristici cheie:

Locație de calitate: Aleea Garbau vă oferă un mediu liniștit, departe de agitația urbană, dar totodată cu acces ușor la toate facilitățile necesare, inclusiv magazine, școli, parcuri și transport public.

4 camere spațioase: Cu 4 camere generoase, acest apartament oferă suficient spațiu pentru întreaga familie sau pentru a vă crea un birou sau o cameră suplimentară.

1 baie modernă: Baia este bine echipată și modernă, oferind tot confortul de care aveți nevoie.

2 balcoane: Cele 2 balcoane sunt locuri ideale pentru a vă bucura de aerul proaspăt și pentru a vă relaxa cu o carte sau o ceașcă de cafea.

Preț competitiv: Prețul de 115.000 euro este o oportunitate excelentă pentru cei care caută un apartament confortabil în Cluj-Napoca.

Această proprietate este potrivită atât pentru familii, cât și pentru investitori care caută să obțină venituri din închirierea apartamentului.

Nu ratați această oportunitate unică de a achiziționa un apartament spațios într-una dintre cele mai frumoase zone din Cluj-Napoca!

Alte caracteristici

Oferte similare