Contactati-ne: (+4) 0745.549.346

+

Apartament cu 4 camere de vanzare , Manastur - € 168,000 

Apartament cu 4 camere de vanzare , Manastur
Descriere apartament

Va prezentăm o oportunitate unică de achiziție a unui apartament de lux situat pe Calea Florești.Acest apartament impresionant dispune de confortul de categorie 1, 2 băi și 3 balcoane, oferind un spațiu locativ generos și finisaje de cea mai înaltă calitate.

Caracteristici : Locație de prestigiu: Situat pe Calea Florești, acest apartament vă oferă acces rapid la toate facilitățile urbane, precum restaurante, magazine, parcuri și transport public. Este locul perfect pentru a vă bucura de viața urbană și pentru a vă bucura de tot ce are Cluj-Napoca de oferit.

Confort de categorie 1: Spațios și bine compartimentat, acest apartament oferă un confort de neegalat. Camerele luminoase și bine iluminate natural se îmbină perfect pentru a crea un mediu relaxant.

Cu 2 băi moderne și bine echipate, nu va trebui să vă faceți griji cu privire la confortul zilnic.:

Cele 3 balcoane oferă spațiu suplimentar pentru relaxare și sunt locuri ideale pentru a savura o cafea dimineața sau pentru a admira orașul la apus.

Apartamentul este finisat cu atenție la detalii, folosind materiale de cea mai înaltă calitate, de la podelele elegante până la bucătăria modernă și băile bine finisate.

  Prețul de 168.000 euro reflectă o oportunitate excelentă pentru cei care doresc să investească într-un apartament de lux în Cluj-Napoca. Această proprietate este ideală pentru cei care caută să trăiască într-un mediu urban exclusivist sau pentru investitori care doresc să profite de potențialul de creștere al pieței imobiliare din Cluj-Napoca.

Alte caracteristici
  • Tip Bloc: Bloc,

Oferte similare