Contactati-ne: (+4) 0745.549.346

+

Apartament cu 2 camere, Manastur, Kaufland - € 390 

Apartament cu 2 camere, Manastur, Kaufland
Descriere apartament

Apartamentul este momentan inchiriat!

Oferim spre inchiriere apartament cu 2 camere decomandat, situat la etajul 4 al unui imobil cu 4 niveluri, din cartierul Manastur, foarte aproape de sensul giratoriu Izlazului/Campului.

Apartamentul are o suprafata utila de 53 mp. Este compus din 2 dormitoare, bucatarie, baie, hol, camara, debara, la care se adauga un balcon. Incalzirea se face cu centrala termica proprie, iar caloriferele sunt nou instalate. Ferestrele sunt cu geamuri termopan si cu tamplarie PVC. Dispune de gresie in bucatarie, baie, coridor si balcon, faianta in bucatarie, baie si balcon, iar peretii sunt zugraviti cu vopsea lavabila.

Apartamentul este intr-o zona usor accesibila, fiind aproape de mijloacele de transport in comun si de magazinele Kaufland, Big, Profi, Piata Ion Mester, si cu acces facil spre Centrul orasului si alte cartiere.

Apartamentul este nou renovat si se inchiriaza complet mobilat si utilat. Este dotat cu: frigider, masina de spalat rufe, aragaz, hota, cuptor cu microunde, aspirator, 2 smart TV-uri, masa de calcat.

Nu este acceptat fumatul si animalele de companie.

Alte caracteristici
  • Tip Bloc: Bloc,

Oferte similare